loader

Bedrijfsprofiel

AlfaDrone is gespecialiseerd in het leveren van GEO-diensten voor natuurgronden, bouwpercelen en wegenbouw. De drones zetten wij voornamelijk in voor landmetingen (mapping) zoals het genereren van data voor GIS-doeleinden (orthofoto en 3D-puntenwolk). AlfaDrone heeft ook de kennis in huis voor het uitzetten van terreinen (precisie GPS) en het leveren van eindproducten zoals een 3D terrein visualisatie met bijbehorende data en tools (ArcGIS).

De gebruikte techniek is hoofdzakelijk gebaseerd op fotogrammetrie waarbij specifieke foto-opnames worden gebruikt om een 3D model (puntenwolk) en Orthofoto’s te produceren. Door bij elk project geo-referentiepunten in te zetten heeft het eindproduct een nauwkeurigheid van maximaal 2 cm op de geografische ligging.
Wij leveren eindproducten uit in de gewenste bestanden zoals bijvoorbeeld: .TIF, .LAS, .ECW etc.

AlfaDrone maakt gebruik van drones met een hoge bedrijfszekerheid, veelal van het merk DJI, en fotocamera’s met een hoge beeldkwaliteit van 4K. Voor speciale doeleinden beschikken we over een 4K camera met verwisselbare lenzen. Door een verder ontwikkelde tool kunnen inspecties van wegen (ook snelwegen) en spoorbanen worden uitgevoerd op afstanden tot 120 meter. Ook precisie 3D modellen van rotondes en viaducten kunnen hiermee worden verwezenlijkt.

AlfaDrone beschikt over een volledige ROC ontheffing!

Onze piloten zijn RPA-L gebrevetteerd en geroutineerd in het uitvoeren van precisie-vluchten.
Onze drones hebben een Speciaal Bewijs van Luchtvaardigheid (S-BVL) en zijn ingeschreven in het luchtvaartregister. De Drones (UAV/RPAS) zijn verzekerd voor derden-aansprakelijkheid tot een bedrag van bedrag van EUR 1.000.000,-.

Voor extra informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen!

Copyright 2020 - Alle rechten voorbehouden - Alfadrone.nl