loader

Windpark A16 January 20, 2020

Voor een samenwerking tussen de gemeente Breda, de provincie Noord-Brabant, buurtbewoners en WindparkA16 zijn verschillende beelden van de oude situatie van het windpark gemaakt. Op deze wijze kan de oude situatie goed worden vergeleken met het toekomstige windpark. De windturbines zijn in het door ons opgenomen materiaal verwerkt om een duidelijk toekomstbeeld te geven.

Promotiemateriaal vastgoed January 20, 2020

Voor Van Oers Makelaardij maken wij regelmatig verschillend beeldmateriaal op diverse schaalniveau’s. Dit kan zijn van enkele percelen / woningen tot gehele woonwijken. Alle mogelijkheden staan open en zijn in overleg op korte termijn uit te voeren. Op de onderstaande foto’s zijn enkele voorbeelden van beeldmateriaal te zien:  

Promotiemateriaal Decathlon January 20, 2020

Voor de winkelketen Decathlon hebben wij verschild promotiemateriaal verzorgd. Met drones hebben wij zowel de binnen als buitenkant van de winkel compleet in beeld gebracht. Het materiaal dat door AlfaDrone is opgeleverd is op alle socialmedia kanalen van Decathlon ingezet. Op de volgende afbeeldingen zijn enkele voorbeelden te zien:

Copyright 2020 - Alle rechten voorbehouden - Alfadrone.nl